TV & Bredband

2023-04-01: 

Föreningen har tecknat ett nytt basavtal med Tele2 gällande framförallt snabbare bredband. För att få tillgång till det snabbare bredbandet, som tillhör vårt gruppavtal, måste du som kund kontakta Tele2, tel: 0775-17 17 20, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00.

Övriga tjänster (TV och telefoni) är samma som innan. Så med det nya avtalet för bredband kommer du att få 500 Mbit/s, till skillnad mot innan där det låg på 100 Mbit/s.

Man kan som innan även få uppgradering av tv-kanaler och bredband för tilläggskostnad. Kontakta Tele 2 för mer information.

Kontaktuppgifter, se Tele 2 hemsida: tele2.se

För mer detaljerad information, se nedan.

 

Föreningen har nu även dragit in fiber via stadsnätet där vi som bostadsrättsinnehavare kan välja från en mängd olika leverantörer. 

Så här tar du del av dina tjänster från Tele 2

För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning från Tele 2. Kontakta Tele 2 Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 så hjälper de dig.

När gruppavtalet är giltigt kan du som boende också beställa dina tjänster på tele2.se/gruppavtal.

Vårt nya gruppavtal innebär att varje hushåll i föreningen får tillgång till följande: • Några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt tv-abonnemang TV Bas ingår, som för närvarande omfattar följande kanaler:

I Gruppavtalet ingår också en digital-tv-mottagare. Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv? Passa på att beställa det samtidigt. 

Information från Tele 2:

BREDBAND 500

  • Ett privatabonnemang på Bredband 500 (300-500 Mbit/s). Du kan streama film och musik, spela onlinespel, göra nedladdningar, skicka filer och ha flera datorer, mobiler och spelkonsoler uppkopplade hemma samtidigt.
  • Trådlös router ingår för bredband och telefoni.

Du betalar inget till Tele2 för gruppavtalstjänsterna, de ingår i ditt avtal med din förening. Vill du teckna ett större bredbandsabonnemang får du förstås rabatt. Behöver du ett säkert skydd för alla enheter kan du passa på att beställa Trygg Surf som är en komplett lösning för att skydda dig på nätet.

TELEFONI BAS

Ett grundabonnemang på Telefoni Bas ingår utan abonnemangsavgift. Du betalar endast för de samtal du ringer. Ringer du mycket kan du lägga till Telefoni Plus eller Telefoni Max mot en extra kostnad, som ger dig en lägre minutavgift på dina samtal. Mer information finns på www.tele2.se. Fullmakt för eventuell nummerflytt (portering) skickas separat till dig som beställer telefoni.

Fakturering av samtalsavgifter sker i efterskott. Vid betalning via pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift om 45 kr/mån, men väljer du e-faktura eller autogiro tillkommer ingen faktureringsavgift.

Information om dina tjänster

Kom ihåg att se över din uppsägningstid med din befintliga leverantör om du planerar att säga upp det avtalet i samband med att du tar del av gruppavtalsrabatterade tjänst(er) från Tele2. Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll.

Efter beställning får du abonnemang, service och support precis som enskilt betalande kunder till Tele2 och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Tele2. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan föreningen och Tele2 gäller.

Normal leveranstid efter att Tele2 har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök tele2.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. Alla priser är per månad inklusive moms.

Är du redan kund hos Tele2? I de flesta fall får du en rabatt på ditt befintliga abonnemang på motsvarande tjänst.

Kontakta oss om du har några frågor. Du når vår Kundservice via chatt eller på telefon 0775-17 17 20, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00